Kerstviering

20 december 2017 - 20 december 2017

Ook dit jaar is de school in een prachtige kerstsfeer. De klassen zien er gezellig uit, de algemene ruimtes zijn versierd en zelfs buiten staat de Emmaschool in het licht.

Kerststukjes maken met de hele school doen wij op donderdagmiddag 21 december a.s. Geeft u uw kind een bakje, kerstversieringen en een kaars mee? Voor groen en oase wordt gezorgd. Het belooft een gezellige middag te worden.

Ook het engelenproject, waarbij de kinderen van groep 5 t/m 8 een hart onder de riem steken bij mensen die het nodig hebben, loopt voorspoedig. De kinderen doen hun best voor het project in deze adventsperiode.

Op woensdag 20 december is het jaarlijkse samenzijn op school. De kinderen vieren kerst in de klas van 18.00 uur tot 19.30 uur. Zij zullen samen zorgen voor een lekker buffet (ieder kind neemt wat mee) en het kerstverhaal zal in de klassen allemaal voorbijkomen.

Voor de ouders zal er ook zo'n gezellige samenkomst zijn op het (kerst)plein. Onder begeleiding van een leuk muziekje, kunnen de ouders van 18.00 uur tot 19.30 uur gezellig bijkletsen in tenten en zich warmen aan de vuurkorven. Ook voor de innerlijke mens wordt gezorgd.

Ieder gezin heeft 2 consumptiebonnen van school gekregen, maar stiekem hopen wij op een hele grote opkomst die allemaal bereid zijn om nog wat consumptiebonnen extra te kopen. De opbrengst komt namelijk ten goede aan de Cliniclowns.